Όροι Χρήσης

Καλώς ήρθατε στο oxygenacademy.gr, τον ηλεκτρονικό ιστότοπο του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών OxygenAcademy.

Στοιχεία επικοινωνίας

Π. Κουντουριώτη 48, Μυτιλήνη, Τ.Κ. 81100
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22510 26970
Κεντρικό email εταιρείας: info@oxygenacademy.gr


Πολιτική Απορρήτου – Προσωπικά Δεδομένα

Η παρακάτω πολιτική απορρήτου περιγράφει πως η εταιρία OxygenAcademy που εδρεύει στη Μυτιλήνη, Π. Κουντουριώτη 48, λειτουργώντας ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας, συλλέγει, αποθηκεύει, χρησιμοποιεί και εν γένει επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα σας όταν επισκέπτεστε τον δικτυακό μας τόπο, και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).

Επίσης περιγράφουμε τον τρόπο χρήσης, κοινοποίησης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων σας, και τα δικαιώματα που έχετε αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα σας.

Τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την αποτελεσματική επικοινωνία με την εταιρία, και την αρχειοθέτηση των συμμετεχόντων στις δραστηριότητες του OxygenAcademy.

Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε

  • Το ονοματεπώνυμό σας και του παιδιού σας που θα απασχολούμε, για να αρχειοθετούμε αποτελεσματικά τα άτομα που ενδιαφέρονται και συμμετέχουν στις δραστηριότητες της εταιρίας,
  • Το τηλέφωνο με το οποίο μας παρέχετε, για να μπορούμε ανά πάσα στιγμή να επικοινωνήσουμε αποτελεσματικά μαζί σας,
  • Τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email), για να μπορούμε να απαντήσουμε στα μηνύματά σας ή/και να επανέλθουμε σε επικοινωνία μαζί σας σχετικά με τα μηνύματά σας.

Δικαιώματα που έχετε σχετικά με τα δεδομένα σας

  • Δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα. Αυτό σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να ενημερωθείτε από εμάς εάν επεξεργαζόμαστε δεδομένα σας.
  • Δικαίωμα διόρθωσης. Αν διαπιστώσετε ότι υφίσταται λάθος στα δεδομένα σας μπορείτε να μας υποβάλλετε αίτηση για να τα διορθώσουμε (π.χ. διόρθωση ονόματος ή ενημέρωση αλλαγής τηλεφώνου).
  • Δικαίωμα διαγραφής. Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας αν δεν είναι απαραίτητα πλέον για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας ή επιθυμείτε να ανακαλέσετε την συναίνεση σας στις περίπτωση που αυτή είναι η μόνη νόμιμη βάση.
  • Δικαίωμα φορητότητας. Μπορείτε να μας ζητήσετε να λάβετε σε αναγνώσιμη μορφή τα δεδομένα που έχετε παράσχει ή να μας ζητήσετε να τα διαβιβάσουμε σε άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας.
  • Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας. Μπορείτε να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας για όσο χρόνο εκκρεμεί η εξέταση των αντιρρήσεων σας ως προς την επεξεργασία.
  • Δικαίωμα εναντίωσης και ανάκλησης συγκατάθεσης στην επεξεργασία. Μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των Δεδομένων σας και εμείς θα σταματήσουμε την επεξεργασία των Δεδομένων σας, αν δεν υφίστανται άλλοι επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι που υπερισχύουν έναντι του δικαιώματος σας. Εάν έχετε δηλώσει τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή, επεξεργασία και χρήση των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα, μπορείτε να ανακαλέσετε την συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή με μελλοντική ισχύ.
  • Υποβολή ερωτήματος/αιτήματος στο OxygenAcademy για τα προσωπικά σας δεδομένα. Μπορείτε να υποβάλετε ένα αίτημα είτε να ασκήσετε τα δικαιώματα σας αυτά επικοινωνώντας με το OxygenAcademy στο email: info@oxygenacademy.gr όπου θα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες ενέργειες ικανοποίησης του αιτήματος σας εφόσον αυτό είναι σύμφωνο με το εφαρμοστέο δίκαιο και τα επαγγελματικά πρότυπα.
  • Δικαίωμα καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Αν θεωρείτε ότι θίγεστε από την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων ή αν έχετε οποιοδήποτε άλλο ερώτημα, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Αρχή. Πριν προχωρήσετε στην υποβολή καταγγελίας/ ερωτήματος, ανατρέξτε στο διαδικτυακό τόπο dpa.gr. Εκεί παρέχονται πληροφορίες για την προστασία δεδομένων ανά θεματικές ενότητες, στις οποίες θα βρείτε απαντήσεις στα θέματα που σας απασχολούν. Η υποβολή καταγγελίας ή ερωτήματος γίνεται ηλεκτρονικά μέσω του διαδικτυακού τόπου της Αρχής. Εναλλακτικά, η υποβολή των ειδικών εντύπων (διαθέσιμα στο διαδικτυακό τόπο) μπορεί να γίνει και μέσω ταχυδρομείου, φαξ, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή αυτοπροσώπως στα γραφεία της Αρχής (ώρες υποδοχής κοινού 09:00 – 13:00). Web site: www.dpa.gr email: contact@dpa.gr

Πολιτική Cookies

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του διαδικτύου, για να βοηθήσει την πρόσβαση και την περιήγησή σας στο διαδίκτυο. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται από τον κεντρικό server της ιστοσελίδας στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή ή άλλης ηλεκτρονικής συσκευής του χρήστη. Τα cookies είναι μοναδικά για το κάθε πρόγραμμα περιήγησης ιστού (web browser) και περιέχουν ανώνυμες πληροφορίες οι οποίες αφορούν τα site που επισκέπτεται ο χρήστης. Χρησιμοποιούνται για πολλούς λόγους όπως η λήψη στοιχείων σχετικά με το session id του χρήστη, τη γλώσσα προγραμματισμού που χρησιμοποιεί ο browser σας για να ‘διαβάσει’ την ιστοσελίδα.

Γενικότερα τα cookies επιτελούν πολλές λειτουργίες, όπως το να διευκολύνουν την περιήγησή σας από τη μια ιστοσελίδα στην άλλη, να αποθηκεύουν τις προτιμήσεις σας και γενικά να βελτιώνουν την εμπειρία της περιήγησης στην ιστοσελίδα. Ο κάθε χρήστης της ιστοσελίδας έχει τη δυνατότητα να ρυθμίσει τον οδηγό πλοήγησής του στο διαδίκτυο (web browser) όσον αφορά τα cookies και την αποδοχή τους. Μπορείτε να επιλέξετε, αναλόγως με τον browser, ανάμεσα στο να αποδέχεστε αυτόματα όλα τα cookies (συνήθως αυτό τίθεται ως προεπιλογή), στο να υπάρχει προειδοποίηση πως χρησιμοποιούνται cookies σε ορισμένες περιπτώσεις και στο να μην επιτρέπετε γενικώς την χρήση cookies.

Ακολουθεί λίστα με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην ιστοσελίδα μας.

CookieΠεριγραφή
_gaCookie συνδεδεμένο με την Google Universal Analytics. Χρησιμοποιείται για να ξεχωρίζονται οι μοναδικοί επισκέπτες, αναθέτοντας έναν τυχαίο αριθμό ως αναγνωριστικό. Εμπεριέχεται σε κάθε αίτημα σελίδας και χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό δεδομένων επισκεπτών και επισκέψεων για τα analytics reports.
_gatCookie συνδεδεμένο με την Google Universal Analytics. Χρησιμοποιείται για να προλαμβάνεται ο συνοστισμός στην επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας.
_gidCookie συνδεδεμένο με την Google Universal Analytics. Χρησιμοποιείται για να παρατηρείται η διαδρομή πλοήγησης επισκεπτών μέσα στην ιστοσελίδα.