ΤΑ ΓΙΟΥΝΙΑ

Η συνεργασία του ΚΔΑΠ Oxygen Academy, του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσοτόπου, του Πολιτιστικού Συλλόγου «Τέρπανδρος» της Άντισσας, του Καρναβαλικού Συλλόγου Αγιάσου «ο Σάτυρος» και το Παράρτημα Μυτιλήνης του Εθνικού Ωδείου έδωσε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα και χάρισε πολύ γέλιο σε όσους βρέθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης την Κυριακή 10 Μαρτίου.

Το αποκριάτικο αντάμωμα των προαναφερόμενων συλλόγων της Λέσβου έδωσε την δυνατότητα στα παιδιά να χαρούν και να διασκεδάσουν με τα αποκριάτικα δρώμενα αλλά και να μπολιαστούν με τις καρναβαλικές παραδόσεις της Λέσβου.

Μιλώντας στην κάμερα του «Ν» η αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης Εριφύλη Χιωτέλλη τόνισε πως ο Δήμος Μυτιλήνης έθεσε υπό την αιγίδα του την παράσταση και ευχαρίστησε τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες στην παράσταση. Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Μιχαήλ Ανθιμος Δήσσος τόνισε πως η παράσταση μετέφερε όσους την παρακολούθησαν σε αυτά που είχαν ζήσει στα παιδικά τους χρόνια. Τέλος η παρουσιάστρια της βραδιά η κ. Φωτεινή Χατζηιωαννίδου τόνισε στόχος του ΚΔΑΠ Oxygen Academy ήταν να κάνει κάτι διαφορετικό  την φετινή αποκριά. Όμως την προσπάθεια αυτή την αγκάλιασαν οι καρναβαλικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι της Λέσβου με αποτέλεσμα να γίνει μια πολύ επιτυχημένη παράσταση.

Αναδημοσίευση του άρθρου …. «Τα Γιούνια» ξαναζωντάνεψαν την καρναβαλική παράδοση της Λέσβου ΣΤΟ ΝΗΣΙ 11/3/2024